Model Management Fresh Faces 2014 Grand Finals
Fotografia de passarel·la.

Les diferents agències participants van realitzar les diferents seleccions nacionals de 'Fresh Faces' i van triar els millors 20 models que van ser convidats a la Gran Final, que va tenir lloc al centre comercial ​​La Maquinista, principal patrocinador del concurs per al 2014.

Els models van començar amb vestits de bany de Superdry i van seguir per col·leccions avantguardistes de diferents dissenyadors de moda emergents del Projecte de Modafad-T: Pedro Covelo, Jon Mikeo, Joan Ross, Kevin Fernández Levices, Talia Baker, Kasia Niewiarowska. Es va tancar el shou amb Diesel Jeans per als nois i Salsa Jeans & Marypaz sabates per a les noies.

Tots els models van fer un treball increïble! El jurat format per Andreas Von Erstoff (CEO ModelManagement.com), Anna Valls (Revista Glamour), Nerea Ibáñez Duerto (GQ Magazine), Gloria Martínez (Model), Paulo Ribeiro (President de Fashion TV Iberia), Antonia Dell'Atte ( exmodel i musa de Giorgio Armani), Pablo Álvarez (director tècnic de Montibello) i Chu Uroz (President de Modafad) només tenien uns pocs minuts per triar 1 dona i 1 home com els guanyadors de Fresh Faces 2014! La celebrity espanyola Natalia Alvarez estava a punt per lliurar el premi... I els guanyadors van ser: Mans (VN Models Greece) i Ana Margarida (Central Models Portugal)

www.modelmanagement.com