Model Management Fresh Faces World Finals at 080 Barcelona Fashion
Fotografia de passarel·la.

Un altre any ha passat així que era el moment de ModelManagement.com per presentar els finalistes de Fresh Faces 2015. Les diferents agències van seleccionar els finalistes pels seus concursos nacionals i els millors 30 models van ser convidats a la final mundial, que va tenir lloc al 080 Barcelona Fashion Week edició d'hivern. El show va tenir lloc en un dels llocs més exclusius de la ciutat: Casa Llotja de Mar de Barcelona durant el 080 Barcelona Fashion Week.

Després d'uns dies de dur entrenament realizant diferents sessions fotogràfiques i assajos, la competició es va iniciar i va portar a tots els models sobre la passarel·la davant d'una gran audiència - organismes, 'scouts' i, per descomptat, el jurat. En primer lloc, tots els models portaven un parell de pantalons texans d'estil 'casual' de Oxygene acompanyats de samarretes 'Fresh Faces'; per tot seguit donar-ho tot amb la desfilada en roba interior cortesia de Yamamay.

Tots els models van fer un treball increïble... però, el jurat va anunciar a Victòria de ISIS Model Management (Nigèria) i Marian de MRA Model Management (Romania) com els guanyadors de la Final Mundial de Fresh Faces!

www.modelmanagement.com